Klantenervaringen

 

 

 

Klantenervaringen

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.162.151.77 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
16 berichten.
ben knuiman ben knuiman uit huissen schreef op 10 augustus 2018 om 15:40:
Teus en Jan en de nieuwe monteur zijn vak mensen v.w.b. de 45 km auto je daar altijd aan kloppen als er iets met de auto is. Wij rijden al jaren in een auto van mincarnederland en hebben nog nooit problemen gehad. De service is prima.
jc weideman jc weideman uit Rhenen schreef op 12 juli 2018 om 22:23:
Na mijn eerste bezoekje aan de garage wist ik het al,hier koop ik mijn brommobiel.De mensen hier hebben mij heel netjes geholpen.Ik ben nogal slecht ter been,maar bij mijn tweede bezoek kwam er snel iemand naar mij toe om mij naar binnen te helpen.Er is ook nog een verzekering voor mij geregeld.Helemaal top hoor.Dit bedrijf verdiend een pluim.Ik zal dit bedrrijf zeer zeker aanbevelen.
Ali Ali schreef op 1 juni 2018 om 13:59:
Het eerste contact met Teus en zijn personeel was meteen perfect. Ik had geen zin meer om verder te zoeken. "Jij verkoopt mij een minicar Teus"!!! In overleg is alles mogelijk.. Een lekkere lange testrit om te kijken of zo'n auto wel iets voor mij is (altijd scooter gereden), geen probleem. Hulp bij het zoeken naar een geschikte verzekering, wordt geregeld. "Goede service begint pas na de verkoop". Minicar Nederland BV (Dodewaard) heeft nu al een enorme goede indruk gemaakt en ik twijfel er niet aan dat de "nazorg" ook geweldig zal zijn. Groetjes van een happy Aixam eigenaresse.
Sid Rozeboom Sid Rozeboom uit TenBoer schreef op 26 april 2018 om 08:26:
Nou voor goed advies kun je ook bij minicar nederland terecht ben ontzettend door hun geholpen. Met advies over mijn Aixam Crosline om daarmee naar mijn garage gegaan en ja hoor precies wat ze zeiden mijn Aixam rijd nu magnefiek.
Annemarie Driessen Annemarie Driessen uit Dodewaard schreef op 21 april 2018 om 22:54:
Aan Minicar Nederland, Niet alleen voor het repareren van brommobielen πŸš—πŸš•πŸš“ Maar ook voor merken met dikkere achterwielen 🚘 Kun je zeker bij Minicar Nederland terecht ! Even een afspraak πŸ“… gemaakt en overlegt En door hulp van de flinke knecht Ging deze auto op de brug ⛍ Nagezien van a tot z en weer terug Met hier een likje πŸ–Œ en een doorsmeerbeurt, Is de auto weer goedgekeurd βœ” De monteurs zijn opgeleid om met diverse merken De service.... het onderhoud....πŸ”§Γ©n vakkundig te werken ! Dus voor een auto GROOT 🚘 en kleinπŸš— moet u bij Minicar Nederland zijn ! Dankuwel Minicar Nederland !
Willem wiggers Willem wiggers uit Gorinchem schreef op 24 maart 2018 om 08:21:
Ben goed geholpen daar en zeer vriendelijk de service weet ik nog niet omdat ik mijn ligier net heb maar daar heb ik goed vertrouwen in ik kan iedereen aanbevelen om daar is te gaan kijken
Marina Marina schreef op 10 maart 2018 om 17:57:
Zeer goed geholpen door 2 zonen en vader. Een echt fam. bedrijf. Men gaat niet alleen voor de winst. Ook de service is zeer goed. Problemen kunnen zich altijd voordoen, maar ook dan worden deze kosteloos verholpen. Had nl. probleem met een rechter achterband. Na gebeld te hebben sturen zij gratis een nieuw achterband voor mijn brommobiel. Een echte aanrader Minicar Nederland uit Dodewaard.
M.wilten M.wilten uit elst schreef op 28 december 2017 om 16:07:
Reeds jarenlang goede service verlening, geen gladde verkoop maar eerlijke onderhandeling bij verkoop.
Corien Corien uit Noordwolde schreef op 29 augustus 2017 om 20:50:
Eerlijke mensen die niet de winst als uitgangspunt hebben maar werkelijk klaar staan voor je als het nodig is. Ze hebben me heel goed geholpen op het moment dat ik het goed kon gebruiken. Wil je een eerlijke aankoop doen en van de verkoper op aan kunnen, dan kan ik je Minicar Nederland zeker aanbevelen. Nogmaals mijn dank.
Breeschooten Breeschooten schreef op 22 januari 2017 om 21:28:
Een super service staan altijd voor je klaar. Heel klantvriendelijk en overal een oplossing voor. En als de auto even moet blijven staat er een leenauto voor je klaar. Zeer tevreden.
JC Bakker JC Bakker schreef op 20 december 2016 om 19:24:
Erg tevreden goede service Prettige kerst en gelukkig nieuwjaar
Gerard beumkes Gerard beumkes schreef op 29 november 2016 om 12:20:
Zeer te spreken over de service en klantvriendelijke wij zijn ook zeer tevreden over familie van leeuwen groetjes gerard
H Torn Broers H Torn Broers schreef op 26 november 2016 om 08:10:
Klantvriendelijk flexibel eerlijk. De nieuwe locatie is een goede aanwinst.
Bergers Bergers schreef op 19 november 2016 om 14:44:
Prettige sfeer en goede service! Heel blij met onze nieuwe auto en jullie top service! Groetjes uit Oss
Ido Zwets Ido Zwets schreef op 11 november 2016 om 18:53:
Buitengewoon goede service! Prettig overleg met de fam. van Leeuwen. Denken mee in oplossingen.
Teus van Leeuwen Teus van Leeuwen uit Dodewaard schreef op 2 juli 2016 om 11:38:
Onze vernieuwde site is live! Wil u graag laten weten hoe tevreden u over ons bent, dan kunt u hier een reactie achterlaten! Bij voorbaat dank! Met vriendelijk groet, Team Minicar Nederland