Brommobielen

NIEUWE BROMMOBIELEN     GEBRUIKTE BROMMOBIELEN

Bent u op zoek naar nieuwe of gebruikte brommobielen? Klik op één van de buttons hierboven om onze voorraad te bekijken. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht met inruil van uw vorige brommobiel of auto. Na aankoop van een brommobiel bent u bij ons aan het juiste adres voor service, onderhoud, reparaties, schadeafwikkeling en -herstel.

Brommobielen, wat zíjn het nou echt?

Brommobielen zijn kleine auto’s: luxe, comfortabel, prachtig design. En ze zijn niet of nauwelijks te onderscheiden van gewone luxe auto’s, wat het een stuk toegankelijker maakt voor mensen die overwegen een brommobiel te gaan rijden. Je herkent ze vooral aan de sticker ’45’. Bepaalde verkeersregels zijn voor brommobielen wel anders dan voor auto’s. Klik hier om de regels in te zien. Voor de wet zijn het bromfietsen en hoeft er ook geen wegenbelasting betaald te worden, wat uiteraard erg voordelig is ten opzichte van een gewone luxe auto.

Welke brommobielen zijn er?

Brommobielen zijn er in diverse soorten, modellen en uitvoeringen. Deze verschillen in grootte en model: klein of groot, sportief of juist meer luxe stijl, compact of heel royaal. De modellen verschillen uiteraard ook weer per merk. De diverse merken hebben elk hun eigen lijnen en uitvoeringen. Wat de motoren betreft: dit zijn altijd dieselmotoren met een erg gunstig brandstofverbruik. De jongste modellen voldoen inmiddels aan de Euro 4-norm. Ook is er sinds enige tijd een volledig elektrische brommobiel op de markt. Dit zijn aantrekkelijke voertuigen voor mensen die graag een bijdrage willen leveren aan het behoud van ons milieu, mensen die van de rust en het comfort tijdens het rijden willen genieten en mensen die zich willen bewegen binnen een straal van circa 50 kilometer. Voor meer informatie over elektrische rijden in een brommobiel klikt u hier om contact met ons op te nemen.

brommobielen aixambrommobielen ligierbrommobielen microcarbrommobielen jdmbrommobielen chatenet

Waarom kiezen mensen voor een brommobiel?

Brommobielen zijn voor veel mensen het behoud van hun vrijheid en mobiliteit. En omdat er alleen maar een AM-rijbewijs voor nodig is, kunnen mensen van wie het autorijbewijs niet verlengd wordt, toch nog rijden. Want in veel gevallen kan het autorijbewijs niet meer worden verlengd, maar het AM-rijbewijs wel worden behouden. Daarnaast is een brommobiel ook nog eens zeer voordelig in brandstofverbruik.

Kortom, brommobielen zijn dé oplossing om vrijheid en mobiliteit op een betaalbare manier te kunnen behouden! Neem eens een kijkje op de voorraadpagina van onze website en neem gerust contact met ons op voor meer informatie!