Over ons: Minicar Nederland

Aixam-dealer Minicar Nederland heeft het dealerschap uiteraard niet voor niets gekregen! Wij bieden dan ook als volwaardig Aixam-dealer de meest complete services die u als klant nodig hebt. Dit gaat van verkoop van een brommobiel tot en met een waarde-indicatie, wanneer u uw brommobiel wilt verkopen. En natuurlijk alles wat daarbij hoort: onderhoud, reparaties en schade-afwikkeling.

Verkoop
Wanneer u eerlijk en vertrouwd een brommobiel aan wilt schaffen, bent u bij Aixam-dealer Minicar Nederland aan het goede adres. Wij nodigen u graag uit om dit bij ons te komen ervaren. Onder het genot van een kopje koffie of thee krijgt u rustig en uitgebreid uitleg, waarna u altijd een proefrit kunt maken.

Onderhoud en reparatie
Wanneer u een reparatie aan uw brommobiel moet laten verrichten óf u wilt periodiek onderhoud uit laten voeren, dan kunt u uw brommobiel met een gerust hart bij ons achterlaten. Wij garanderen u dat er netjes en vertrouwd met de brommobiel zal worden omgegaan. En alles wat er aan uw brommobiel gedaan wordt, wordt door experts uitgevoerd.

Schadeafwikkeling
Wanneer u onverhoopt schade rijdt, staat Aixam-dealer Minicar Nederland u met raad en daad terzijde. Wij kunnen voor u de brommobiel van de plek des onheils weghalen en brengen naar de plek waar u hem hebben wilt. Indien gewenst zullen wij u dan ook in het vervolgtraject verder helpen met het aanvragen van de verzekering en een schade-indicatie afgeven.

Waarde indicatie
Wanneer u besluit een nieuwe brommobiel te kopen of u stopt met brommobiel rijden, zijn wij altijd bereid een waarde-indicatie te geven en eventueel de brommobiel van u over te nemen. Uiteraard zorgen wij voor een nette prijs en een goede afwikkeling.

Aan huis-services
Voor alle bovengenoemde services hebben wij de mogelijkheid om dit bij u thuis uit te komen voeren. Wij kunnen naar u toe komen om een demonstratie te doen met meerdere brommobielen, maar ook voor onderhoud hebben wij de mogelijkheden om dit bij u thuis uit te komen voeren. Wanneer we concluderen dat we uw auto toch in onze werkplaats onder handen moeten nemen, dan komen we de auto eventueel bij u thuis ophalen en brengen we hem ook weer terug.

Kortom…

Aixam-dealer Minicar Nederland: een vertrouwde plaats, vol ervaring en expertise, met oor en oog voor u als klant!